Corona wandeling

Corona wandeling

Het Corona virus heeft hard toegeslagen. De federale overheid heeft beslist dat alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, zowel openbaar als privé.  Wat we wel mogen doen is bewegen, rekening houdende met de social distance…

Hieronder kan je twee zoektochten downloaden om Eksaarde op een ontspannende en leuke manier te ontdekken. De opdrachten en uitleg over Eksaarde zijn ludiek en luchtig opgevat. Aan de hand van de vragen en de extra informatie die je krijgt, ontdek je Eksaarde op een andere manier.

De Chimay wandeling is 7 km, de West-Malle wandeling is 12 km.

Er is een prijs voorzien voor degene met de meeste punten, bij gelijke punten zal de winnaar getrokken worden.

Uit al de inzendingen zal er nog een winnaar worden uitgeloot.


Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.