Nieuwjaarsreceptie van de paters

Het is een jaarlijkse traditie dat wij onder de paters en hun metgezellen een Nieuwjaarsreceptie houden. Dit ging door op zaterdag twee februari. We wilden er alvast sterk opstaan en namen een stevig ontbijt met spek en eitjes in ’t Veldcafé.

Rond 11 uur stapten we naar de volgende afspraak, bij den Toon in het Fluisterhoeksken. Hier werden de eerste trappisten genuttigd 🙂

Op het menu stond frietjes met varkenswangetjes (gemaakt met Rochefort trappist) met een lekkere salade bij (bedankt Walter en zijn team, het was overheerlijk). Dit werd genuttigd in het ’t Oud Scheepken.

Afsluiten werd gedaan in het café Ons Vermaak…

1 gedachte over “Nieuwjaarsreceptie van de paters”

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.