Mijn allereerste halve marathon

Mijn allereerste halve marathon

Met veel verwachting en een beetje onzekerheid stapten Ingrid van het ’t Velcafé en ikzelf zaterdagmorgens op de vlieger richting Milaan…

Ondertussen hadden wij al een stevig ontbijt tussen de kiezen met dank aan Stefaan Sterckx!!!

Alles verliep zonder problemen en rond de middag zaten wij op een gezellig terrasje iets kleins te eten en was de zon al goed van de partij. Rond 14 uur kwamen we aan in ons hotel en gingen we op zoek naar onze andere metgezellen (in totaal waren we met zo’n 21).

Wie Milaan zegt denkt aan winkelen… dat hebben we dan ook gedaan en ik mocht niet klagen, met vijf vrouwen bezochten we leuke winkels en op het eind was ik een aantal stukken kleding rijker. Terug in het hotel eventjes verfrissen en gaan aperitieven in het hotel… In een knusse omgeving werden we verwend met allerlei lekkers, niet normaal. Velen vroegen zich af of we de reservatie in het restaurant niet konden afzeggen. Dit konden we niet maken maar het restaurant behaalde bijlange niet het niveau van ons hotel… rond 23 uur onder de lakens.

Het ontbijt was zoals te verwachten: zeer uitgebreid en mooi verzorgd. Iedereen was om 9u00 paraat met onze mooie outfit en vertrokken via de metro naar de start van onze halve marathon. Als het de eerste keer is (zoals bij mij) maakt dit wel indruk hoor. Duizenden enthousiaste sportievelingen die staan te trappelen om het beste van zichzelf te geven. Rond 10u45 werd het startschot (kanonschot) gelost en konden we eraan beginnen. Ik heb bewust gekozen om geen strak tempo te lopen maar van te genieten van de omgeving en vooral mijn eerste halve marathon tot een goed einde brengen. Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in mijn tijd: 2 uur en 14 minuten. Ook Ingrid, mijne compagnon, heeft het tot een goed einde kunnen brengen want niet zo evident was met haar kwetsuur.

Super ervaring en dat smaakt naar meer!!!!!
Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.