Superlatieven te kort…

Superlatieven te kort…

…om onze dankbaarheid uit te drukken nav de Bautschootkermis die doorging op vrijdag 29, zondag 31 en maandag 1 april!

Vrijdag 29 maart: Quizavond
Op vrijdag 29 maart mochten we niet minder dan 24 ploegen verwelkomen op onze quizavond! Reken daar nog supporters en helpers bij en je weet dat Feestzaal Ons Vermaak uit zijn voegen barstte. Onze quiz werd door elke ploeg gesmaakt en er werd gestreden in een gezellige sfeer. De winnaar was de ploeg met de snuistere naam “De Stijve Tepelkes” die 84/100 behaalde. Zij mochten uit de handen van de paters een trio van West-Vleteren ontvangen en dit voor elke deelnemer van de ploeg. De tweede plaats was voor de ploeg De Knaspers met 83/100. Elke deelnemer van de ploeg kreeg een kartonnen verpakking met drie tripels erin. De derde plaats was voor “Merel wil een biermand” met 79/100. Het was geen biermand maar elke deelnemer kreeg een La Trappe trappist met degustatieglas. Elke deelnemer kreeg trouwens een leuke prijs. Na de prijsuitreiking werd onze quizmaster Geert nog getrakteerd op een staande ovatie! Er werd nog gezellig nagekaart/gekwist en dit tot in de late uurtjes. Om drie smorgens trokken we moe maar tevreden huiswaarts. Ik wil elkeen die meegeholpen heeft om van deze quiz een succes te maken ook een staande ovatie geven … merci allen!!!! Tenslotte een knipoog aan de groep “Guy’s meisjes” om hun volhardheid  😊.

Zondag 31 maart: Paaslunch
Om 11 uur gingen de deuren open voor onze jaarlijkse Paaslunch. 92 eters mochten we noteren! En eerlijk… ze werden in de watten gelegd… voor € 30 werd het volgende geserveerd:

  • Aperitief (keuze uit wijn, cava, trappist, fruitsap)
  • 2 hapjes (gerookte zalm met merikswortel en vidée kip
  • Paprikasoep
  • Kalkoenfilet met warme en koude groenten, champignonsaus en kroketjes
  • Koffie met biscuitgebak

Na het eten hadden we nog een verrassing in petto: iedereen kon op groot scherm de Ronde Van Vlaanderen volgen.

Maandag 1 april: Gaaibolling
Niet minder dan 63 enthousiaste gaaibollers en supporters vonden de weg naar Feestzaal Ons Vermaak, ook de nieuwbakken voorzitter van de Gezöarse Feesten was van de partij. Om 14u30 rolde de eerste bollen. Ook nu een leuke namiddag; er werd gebold, gelachen en genoten van een lekkere trappist of iets anders.

Wij, paters van onze trappistenclub Nostergaudium, kijken met dankbaarheid terug naar de Bautschootkermis en willen iedereen bedanken die op gelijk welke manier zijn steentje heeft bijgedragen aan alweer een succesvol weekend!! Dank u, dank u!!!

Geniet mee van de foto’s…

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.